Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holdsted og omegn

Bedemænd kan have temmelig forskellige priser - selv i Holsted og omegn. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse er udgifter, der opstår udover selve bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis begravelsen ender med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Holsted og omegn – ganske gratis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Holdsted og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Når man som pårørende ikke har megen erfaring med at vælge bedemand, kan det virke som en uoverskuelig opgave – dog er det af stor betydning at finde den helt rette bedemand.

Dine unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller ind – endvidere kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste - da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og man kan være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan også nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Holsted, da disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Holdsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening