Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holstebro og omegn

Det er dyrt at sammensætte en komplet begravelse og derfor er det vigtigt, at du sammenligner flere bedemænd før du vælger den rigtige for dig. Ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads, kiste eller urne og dødsannoncer kan få prisen for en begravelse helt op på 50.000 kr. og derfor bør du tjekke om du betaler overpris for en bedemand i Holstebro. Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig med at undgå unødvendige omkostninger.

Det kan desuden i nogle tilfælde betale sig at benytte sig af en udenbys-bedemand. Men det er ikke nok bare at indsamle priser. Kvaliteten af bedemanden er mindst lige så vigtig, men det kan være svært for en pårørende at få oplysninger om de lokale bedemænds ry. Derfor har vi samlet oplysninger om bedemænd i hele landet, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan vælger man en bedemand?

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært at finde en bedemand i Holstebro, der lever op til dine ønsker, når man skal tage den sidste afsked. At du har valgt den forkerte bedemand opdages desværre først når skaden er sket. Men så er det for sent at gøre noget ved det. Derfor er det vigtigt, at du undersøger kvaliteten af bedemandens ydelser nøje først.

Der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, når du vælger en bedemand og det kan derfor være en uoverskuelig opgave at sidde med som pårørende. For at lette din byrde, har Begravelsesguiden vurderet bedemænd på service, kompetencer og pris. Så tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere og hør om vi kan gøre processen nemmere for dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Holstebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot