Undgå at betale for meget hos bedemanden i Holte og omegn

Priserne på bedemænd i Holte og omegn kan være vidt forskellige. Af denne årsag bør du være godt orienteret inden du kontakter en bedemand, så du sikrer dig den bedst mulige oplevelse.

Du skal være opmærksom på, at udgifterne til en komplet begravelse ikke kun omfatter honorar til bedemanden, men også udgifter til blomster, gravsten, gravsted, kiste eller urne og indrykning af dødsannonce – derfor kan en begravelse snildt løbe op i beløb mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor anbefales det at du tager en uforpligtende snak med en af vores rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Holte og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Holte og omegn

En begravelse og alt der hører med, kan for mange virke umulig at overskue i situationen, hvorfor de lokale bedemænd ofte blot sammenlignes på prisen. For mange er det første gang de skal kontakte en bedemand og det kan derfor være svært at vurdere kvaliteten af disse. Man kan derfor desværre komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til ens forventninger, uden at man efterfølgende kan gøre noget ved situationen.

Valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, dine unikke ønsker for begravelsen og hvad der er bedst til prisen. Hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne er det ofte allerede for sent at gøre noget ved det, hvilket understreger vigtigheden af at finde den rette.

Ikke mange mennesker er klar over at det er muligt, men det kan være fordelagtigt at kontakte bedemænd udenfor Holte – disse kan være både billigere og bedre i forhold til dine konkrete behov. Hvilken bedemand, der vælges er naturligvis op til de pårørende, men opgaven kan være svær at overskue - du er derfor altid velkommen til at ringe til vores rådgivere og få hjælp.

Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så du kan komme i kontakt den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Holte - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat