Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hornslet og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Hornslet og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden iden du gør det.

Udover selve prisen for bedemandens arbejde kommer der en række udgifter udover som du ikke må glemme at regne med – dette kan være: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce osv. Samler har det den betydning, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende oppe i et prisleje på mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler derfor at du tager kontakt til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at  få styr på de forskellige elementer og i den forbindelse være behjælpelig med, at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hornslet og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd eller slet ikke at sammenligne. I nogle tilfælde medføre dette desvære, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne I har om forløbet og deres ydelser. 

Grundlaget for et godt forløb med en bedemand i Hornslet tager udgangpunkt i dine særlige ønsker for begravelsen, samt din økonomiske situation. Du skal derfor være opmærksom på, at det også kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd lidt længere væk fra Hornslet, da disse kan være både billigere og bedre egnet til at håndtere din situation.

Når søgefladen bredes ud, kan detimidlertid blive endnu mere uoverskueligt, at vælge bedemand, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der allesammen er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand til dig og din situation. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hornslet - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat