Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hundslund og omegn

Der kan være stor prisforskel på bedemændene i Hundslund og omegn og derfor er det væsentligt at holde sig opdateret på de forkskellige bedemænd, der holder til i dette område.

Du skal desuden indregne de ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket hurtigt kan få totalbeløbet til at løbe op på et samlet beløb mellem 30.000 og 50.000. Vi anbefaler derfor at du ringer til en af vores rådgivere til en uforpligtende og gratis samtale inden du træffer en endelig beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Hundslund og omegn skal du vælge?

En begravelse og alt der hører med, kan for mange i situationen virke lettere umulig at skulle overskue, hvilket resulterer i, at de lokale bedemænd ofte blot sammenlignes på prisen. For mange er det første gang de skal kontakte en bedemand og det kan derfor være svært at skulle vurdere kvaliteten og man kan derfor komme til at vælge en bedemand med et blakket ry ved alene at se på prisen. 

Valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, de unikke ønsker du måtte have og hvad der er bedst til prisen – hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne kan det vise sig allerede for sent at gøre noget ved det.

Ikke mange mennesker er klar over, at det er muligt, og kan være en frodel, at kontakte bedemænd udenfor Måløv – disse kan være både billigere og bedre i forhold til dine konkrete behov. Hvilken bedemand, der vælges er naturligvis op til dig og din mavefornemmelse, men opgaven kan være svær at overskue, så du er altid velkommen til at ringe til vores rådgivere til en uforpligende snak og få gratis hjælp.

Vi sidder klar til at rådgive dig - og så i weekenden. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hundslund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot