Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hvalsø og omegn

Bedemænd kan have temmelige forskellige priser - selv i Hvalsø og omegn. Derfor er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødvendig dyr. 

Det man som pårørende skal være opmærksom på er, at en komplet begravelse ofte indeholder ekstra udgifter som eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. Grundet de ekstra udgifter kan en begravelse godt ende op med at koste 30.000-50.000 kr. Hvis nogle spørgsmål skulle opstå, så sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig og er klar til en gratis og uforpligtende snak. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Hvalsø og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Hvalsø og omegn?

Vi er fuldt ud forstående for, at planlægning af en begravelse kan virke uoverkommelig og tung. Ofte har pårøende ikke meget erfaring, og når det kommer til valget af bedemand, ender det ofte med at priser sammenlignes på de lokale bedemænd og valget ender på den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og man kan være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne. Det kan være svært for pårørende at vurdere hvilken bedemand der er bedst.

Dine unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller ind.

Det kan også nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Hvalsø og omegn, da disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Hvalsø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat