Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ikast og omegn

I Ikast eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse håndterer bedemanden en række opgaver, som der skal tages højde for i henhold til prisen. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer, blomster etc. Derfor kan en fuld begravelse nemt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver for at blive guidet omkring de centrale overvejelser man bør gøre sig inden man går ned til sin lokale bedemand. Vi hjælper også gerne med valg af kiste eller urne, bårebuketter og salmer, såfremt du har brug for det.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ikast og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Ikast og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens egne behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på, når sorgen rammer. Og når de økonomiske overvejelser kan samtidig få stor betydning for dine ønsker til arrangementetet kan det være en god støtte at tale med en rådgiver på området.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden før man vælger bedemand. Ellers kan man risikere, at det ender med, at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger som man havde på forhånd til arrangementet.

Det er desværre meget almindeligt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på, selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Derfor sidder vi klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Ikast og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ikast - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat