Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ishøj og omegn

Priserne på bedemænd i Ishøj kan være vidt forskellige, og det er derfor vigtigt, at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, må du ikke glemme. Med disse udgifter kan en fuldkommen begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde skal ske med værdighed, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ishøj og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Ishøj og omegn

Det er de færreste mennesker, der har særlig meget erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv.

Din økonomiske situation og personlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales at du nøjes med at indhente priser fra de lokale bedemænd i Ishøj og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel også at lede efter andre bedemænd i omegnen, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at vælge den rigtige, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ishøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat