Undgå at betale for meget hos bedemanden i Islands Brygge og omegn

Selv på Islands Brygge og i området omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover kommer der udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bedemand til dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Islands Brygge og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand på Islands Brygge og i området omkring

Det er de færreste, der har megen erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine konkrete ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det må imidlertid frarådes blot at sammenligne priserne på bedemændene på Islands Brygge og vælge den billigste. Desværre kan dette føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om – ikke alle bedemænd er lige kompetente desværre.

Du skal derimod være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Med adskillige valgmuligheder kan det dog være uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at kunne anbefale dig en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Islands Brygge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat