Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jelling og omegn

Selv i Jellinge og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Vær opmærksom på at der i forbindelse med en begravelse oftest opstår yderligere udgifter i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det totale beløb dermed typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om din situation – ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Jelling og omegn

En begravelse er en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har stået i situationen før, kan det virke som en vanskelig opgave. Hvilken bedemand der er optimal for dig, kommer an på hvem der er i stand til at opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

I denne forbindelse skal du vide at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Jelling, da disse sagtens kan være mere fordelagtige for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen.

Det kan dog være svært at overskue og sammenligne mange bedemænd – især hvis man har adskillige valgmuligheder. Derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Jelling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot