Undgå at betale for meget hos bedemanden i Juelsminde og omegn

I Juelsminde og byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal beslutte sig for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer, blomster etc. Derfor er det ikke ualmindeligt at en begravelse koster mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor folk i beslutningsfasen til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver for at blive guidet omkring overvejelserne, som man bør gøre sig inden man går ned til sin lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Juelsminde og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Juelsminde og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens egne behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på når sorgen rammer. Og når de økonomiske overvejelser samtidig kan få stor betydning for dine ønsker til arrangementetet kan det være en god støtte at tale med en rådgiver på området.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden inden man vælger bedemand. Dette gøres så man ikke risikerer at det ender med at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger, som man havde på forhånd til arrangementet.

Det er desværre meget almindeligt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Juelsminde og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Juelsminde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat