Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jyderup og omegn

I samme by kan man løbe ind i prisforskelle hos bedemændene, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom og godt orienteret inden man vælger en bedemand.

Når du planlægger en komplet begravelse skal du huske, at bedemanden ikke den eneste udgift – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket gør at de samlede udgifter typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at tage en uforpligtende snak om dine behov med en af vores kompetente rådgivere – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtige bedemand i Jyderup og omegn

Hvilke behov man som pårørende har i forbindelse med en begravelse kan være meget forskellige fra situation til situation – af denne grund er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge at samarbejde med kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det må frarådes blot at indsamle og sammenholde priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – man kan uden at vide det, komme til at vælge en bedemand der ikke kan leve op til forventningerne. Dette opdages typisk først når det er for sent og kan føre til et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det anbefales derimod at være opmærksom på bedemænd udenfor Jyderup, da disse nemlig kan være bedre til lige netop din situation – samtidig kan de også vise sig at være billigere. Ikke mange pårørende har prøvet at vælge bedemand før og det kan derfor hurtigt virke som en kompleks opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, når du har behov for det.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Jyderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot