Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jyllinge og omegn

Prisen på en bedemand kan svinge meget – det vil du hurtigt bemærke, når du navigerer rundt på denne side. Selv i Jyllinge og i byerne omkring, kan man risikere at møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en begravelse vil der være udgifter til mange andre ting end bedemanden - fx kan du oveni komme til at betale for blomster og gravplads. Den samlede pris for en begravelse kan derfor nemt komme op i omegnen af 30.000 til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at kontakte os per telefon til en gratis snak, før du henvender dig til en bedemand. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, bårebuketter samt samler, hvis du ønsker dette.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Jyllinge og omegn på 71 71 11 00.

Hvordan finder du en dygtig bedemand i Jyllinge og omegn?

At vurdere hvilken bedemand, der er bedst, kan være en vanskelig opgave for de pårørende. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor man skal tage stilling til en lang række forhold. Valget af bedemand kan fx afhænge af økonomi og af særlige ønsker fra pårørendes eller afdødes side.

De færreste ved, at det kan være en god idé at anvende en bedemand fra en naboby, da disse kan være både dygtigere og billigere. Som pårørende vil man dog stå med den vanskelige opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig, når du skal vælge bedemand. Begravelsesguiden har vurderet landets dygtige bedemænd på kvalitet, pris og venlighed. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, ganske gratis og uforpligtende. Vi håber, vi kan hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Jyllinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat