Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kalundborg og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal have tænkt over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en hel begravelse koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Hos Begravelsesguiden vejleder vi derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Kalundborg og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Kalundborg og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Kalundborg og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand, der opfylder ens behov når man ikke har tidligere erfaring med begravelser og de praktiske opgaver dette medfører. Det kan derfor være et forvirrende arrangement at holde styr på uden erfaring fra tidligere. De økonomiske rammer kan samtidig have stor betydning for det endelige valg af bedemand og det kan dermed betale sig at få et overblik over mulighederne. Dette kan du få ved at kontakte Begravelsesguiden.

Pårørende har for det meste ikke direkte erfaring med at planlægge begravelser, og vi anbefaler derfor ikke selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære at sammenligne. Derfor hjælper Begravelsesguiden, når man skal vælge bedemand i Kalundborg og omegn. Dette gør vi så man undgår at man ellers først længere henne i forløbet opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventninger man gik rundt med.

Samtidig ser vi, at det desværre er meget almindeligt at vælge den bedemand, som ligger placeret tættest på ens bopæl også selvom den bedemand, hverken behøver have den højeste kvalitet eller den mindste pris. Præcis derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig, når du skal vælge din næste bedemand i Kalundborg og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kalundborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat