Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kamstrup og omegn

På vores hjemmeside kan du læse, at det ikke er unormalt at se store prisforskelle på forskellige bedemænd. Når du undersøger bedemænds priser, kan du opleve stor variation. 

Vi anbefaler, at du bruger lidt ekstra tid på at finde ud af, hvilke bedemænd du har til rådighed i Kampstrup og omegn og undersøger, hvorledes bedemanden kan imødekomme dine ønsker og behov.

Vi ved, at der kan være meget at forholde sig til i sådan en situation og man skal holde tungen lige i munden, når store beslutninger skal tages. Derfor, hvis tvivlen skulle ramme dig, så ring ind og få en snak med en af vores dygtige rådgivere - helt gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge i Kamstrup og omegn?

Planlægningen af en begravelse kan virke både tung og uoverskulig, samtidig har mange pårørende ikke særlig stor erfaring med denne opgave. Derfor har valget af den rigtige bedemand stor betydning, fordi der er mange ting at forholde sig til i forbindelse med en begravelse. 

Det er vigtigt, at du har din økonomiske situation og dine specifikke ønsker i mente, når du vælger en bedemand. Vi anbefaler derfor, at du ikke udelukkende sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Kamsrup og omegn og ud fra det vælger den billigste. Dette kan desværre føre til et ikke tilfredstillende samarbejde, der oftes først opdages for sent og ikke kan gøres om. En god idé ville være at lede efter en bedemand udenbys, da det kan føre til, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige præcis dine krav og ønsker.

Det kan være svært at beslutte sig ud fra de mange valgmuligheder og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kamstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat