Undgå at betale for meget hos bedemanden i Karlslunde og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Karlslunde og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

Udover udgifter til selve bedemanden, er der en visse ekstra omkostninger du skal være opmærksom på – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og dine eventuelle særlige ønsker. Dette betyder at en komplet begravelse snildt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. En mindeværdig afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive dyrere end nødvendigt, hvis du ikke er grundigt informeret på forhånd. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du vælger en bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtige bedemænd i Karlslunde og omegn

I situationen kan det være temmelig vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst – specielt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. En begravelse er en kompliceret proces og valget af bedemand kommer naturligvis an på din økonomiske situation, dine unikke ønsker for begravelsen og hvad der vurderes som værende bedst til prisen.

Grundet mange pårørendes lille erfaring med at arrangere en begravelse, sammenligner de ofte blot priserne på de lokale bedemænd og herefter falder valget typisk på den billigste. Dette kan desværre ende ud i en utilfredsstillende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Hvad mange pårørende ikke er bevidste om, er at det er muligt at benytte bedemænd udenfor Karlslunde, da disse kan være både billigere og bedre i din situation. Ikke desto mindre vil du stå overfor den vanskelige opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændenes priser og kvalitet.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – af denne grund har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Karlslunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot