Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kibæk og omegn

Prisen for en bedemand i Kibæk afhænger af hvilken bedemand du vælger. Priserne varierer som regel med mange tusinde kroner, selvom bedemændene ligger i samme område. Det er derfor en god idé at lave noget forhåndsarbejde før, du beslutter dig for en bedemand.

Det er vigtigt at regne ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer med i den komplette begravelse. Samlet set kan du komme til at betale 50.000 kr. og derfor en det værd at vide, hvor du kan spare unødige udgifter væk. Du bør desuden være opmærksom på, at det måske kan betale sig at bruge en udenbys bedemand, da de kan være bedre og billigere end dine lokale valgmuligheder. Hvis du ikke kender priserne for bedemænd i dit nærområde, kan du altid tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Kibæk og omegn?

For at vælge en bedemand, skal du også være opmærksom på dine ønsker og forventninger til en bedemands ydelser. Vælger du en bedemand, som du ikke er tilfreds med, opdages det som regel først meget sent i forløbet og der er det som regel for sent. Vi anbefaler derfor, at du undersøger bedemandens ry inden du tager en beslutning.

De fleste pårørende har enten meget ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært, at kende kvaliteten af sine lokale bedemænd. Men det er et vigtigt element at have for øje når du skal vælge en bedemand, så du ikke sidder tilbage med en begravelse, som er helt forkert.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kibæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat