Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kirke Eskilstrup og omegn

Her på siden vil du se, at prisen på bedemænd og deres ydelser ofte kan variere meget i Kirke Eskildstrup og omegn. Det er derfor en god idé og noget vi anbefaler at være godt orienteret om hvad det koster at gå   til bedemanden inden du gør det. 

Udover selve prisen for bedemandens arbejde, så vil der ofte komme en række udgifter oveni der er vigtigt at huske på. Dette kan som eksempel være til: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce og så videre, hvilket betyder, at den samlede pris for en begravelse, fra den er begyndt til den er helt afsluttet hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Kirke Eskilstrup og omegn på 71 71 11 00.

Den rigtige bedemand for dig i Kirke Eskildstrup

Det at skulle planlægge en begravelse kan være meget svært for de pårørende. Der er pludselig en masse og ukendte ting, der skal tages stilling til, i en tid, hvor man samtidigt har mistet. Derfor har valget af bedemand også en stor betydning for selve forløbets gang, men også for de pårørendes følelse af tryghed i det. 

Hvordan din forestilling er om begravelsen, samt din økonomiske situation, har naturligvis en indflydelse på, hvilken bedemand i Kirke Eskildstrup og omegn du er bedst tjent med. Mange pårørende vælger dog bedemænd udelukkende efter deres nærhed og billigste pris. Dette kan dog ikke altid anbefales, da valget kan ende på en bedemand, der ikke lever op til forventningerne og desværre oftes opdages for sent. Af den grund skal du være opmærksom på, at det kan være smart at søge efter bedemænd lidt udenbys fra Kirke Eskildstrup og omegn, da disse kan vise sig bedre at matche dine forventninger.

Vi er fuld forstående overfor at valget af bedeman kan virke uoverskueligt, og i det tilfælde står vi klar til at hjælpe og rådgive - gratis og uforpligtende.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kirke Eskilstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat