Undgå at betale for meget hos bedemanden i Klampenborg og omegn

Du skal være opmærksom på at der kan være betragtelige forskelle i priserne på bedemænd i Klampenborg. 

Derudover kommer en række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste alt fra 30.000 til 50.000 kr. At tage en værdig afsked med afdøde er vigtigt, men det kan også blive unødigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Klampenborg og omegn

Det er de færreste, der har erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Når man også tænker på de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Hvad du vil betale for begravelsen og dine ønsker for i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales at nøjes med at kontrollere priserne på de lokale bedemænd i Klampenborg og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Klampenborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot