Undgå at betale for meget hos bedemanden i Klarup og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige generelt, men også specifikt i Klarup og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden inden man gør det.

Udover at prisen for bedemandens arbejde er meget svingende, kommer der også en række andre udgifter du ikke må glemme i det endelige regnskab. Dette kan være til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce og andre ting der relaterer sig til processen. Disse ting inkluderet kan have den betydning,  at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Klarup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende står midt sorg og har derudover ikke megen erfaring med området. De ender derfor med vælge en bedemand på et uinformeret grundlagblot. Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til ønskerne man har om forbløbet. 

Begravelser er en unik størrelse og dine særlige ønsker for begravelsen samt din og boets økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Klarup, der er den bedste for dig. Dog skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd i et lidt større område, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette bedemand. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Klarup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat