Undgå at betale for meget hos bedemanden i Klovborg og omegn

Selv i Klovborg og i byerne omkring, kan man ofte se større prisforskelle på bedemændene. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig ordentligt, inden du endegyldigt vælger en bedemand, da en samlet begravelse godt ende med at koste mellem 30.000 kr. til 50.000 kr.

Dertil kan der komme flere udgifter i forbindelse med en begravelse som eksemeplvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi vil derfor råde dig til at ringe ind og tage en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Klovbord og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilke kvalifikationer skal din bedemanden i Klovborg og omegn opfylde?

Kravene til en begravelse vil oftest være meget individuelle, og de afhænger blandt andet af hvilken økonomisk situation du står i, dine individuelle behov, samt hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende render ind i den problematik, at de ikke ved, hvilken bedemand der er bedst i forhold til deres behov. Her kan begravelsesguiden.dk hjælpe jer, da vi har vurderet landets bedemænd på aspsekter såsom venlighed, kompetencer og pris. På den måde får I en bedemand der lever op til jeres forventningerog kommer bedst muligt igennem forløbet.

Begravelsesguiden sidder derfor klar til at vejlede dig gratis og tage uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse således, at vi kan anbefale den helt rigtige bedemand til dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Klovborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot