Undgå at betale for meget hos bedemanden i Klovborg og omegn

Selv i Klovborg og i byerne omkring, kan man ofte se større prisforskelle på bedemændene. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig ordentligt, inden du endegyldigt vælger en bedemand, da en samlet begravelse godt ende med at koste mellem 30.000 kr. til 50.000 kr.

Dertil kan der komme flere udgifter i forbindelse med en begravelse som eksemeplvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi vil derfor råde dig til at ringe ind og tage en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Klovbord og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Klovborg og omegn på 71 71 11 00.

Hvilke kvalifikationer skal din bedemanden i Klovborg og omegn opfylde?

Kravene til en begravelse vil oftest være meget individuelle, og de afhænger blandt andet af hvilken økonomisk situation du står i, dine individuelle behov, samt hvad der er den bedste pris.

Mange pårørende render ind i den problematik, at de ikke ved, hvilken bedemand der er bedst i forhold til deres behov. Her kan begravelsesguiden.dk hjælpe jer, da vi har vurderet landets bedemænd på aspsekter såsom venlighed, kompetencer og pris. På den måde får I en bedemand der lever op til jeres forventningerog kommer bedst muligt igennem forløbet.

Begravelsesguiden sidder derfor klar til at vejlede dig gratis og tage uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse således, at vi kan anbefale den helt rigtige bedemand til dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Klovborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat