Undgå at betale for meget hos bedemanden i Køge og omegn

Der kan være markant forskel på diverse begravelsesforretningers priser. Med en prisforskel på mange tusinde kroner, er det naturligvis vigtigt, at du er nøje orienteret inden du beslutter dig.

Herudover skal du være opmærksom på, at der også er omkostninger forbundet med blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce, hvilket gør, at en komplet begravelse kan ende op i et beløb i størrelsesordenen 30.000 til 50.000 kr.. Grundet dette høje beløb og ønsket om den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi at du tager kontakt til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om processen, inden du ringer til den første og bedste bedemand i Køge.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Køge og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Køge og omegn passer til dine behov?

At planlægge en begravelse og tage stilling til hvilken bedemand, der egner sig bedst, kan være en svær og forvirrende opgave at stå overfor som pårørende – særligt hvis man ikke har erfaring med dette. Mange ender med at sammenligne priser på de lokale bedemænd og derefter gå til den, der tilbyder den laveste pris. Naturligvis spiller det økonomiske aspekt en rolle, men også dine konkrete ønsker og ikke mindst kvalitet for pengene, skal der tages højde for.

Derfor skal du være opmærksom på, at du sagtens kan vælge at bruge en bedemand nær Køge – en bedemand udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvad står man som pårørende overfor et svært valg, da der er adskillige praktiske detaljer at tage højde for - derfor sidder vores rådgivere klar til at guide dig til den bedemand i Køge og omegn, der passer bedst til dig.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Køge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat