Undgå at betale for meget hos bedemanden i Langeskov og omegn

Når du skal så for en begravelse eller bisættelse er det vigtigt, at du være opmærksom på,  de prisforskelle der kan forekomme hos de forskellige bedemænd. Prisen kan i høj grad variere alt efter hvilken bedemand du vælger, og somme tider kan det betale sig at se efter bedemænd udenbys. Bedemænd dækker store arealer, hvorfor man ikke nødvendigvis behøver bekymre sig over afstanden til en bedemands kontor. Med store prisforskelle fra bedemand til bedemand, er det naturligvis vigtigt at du orienterer dig nøje inden du beslutter dig, så du får mest muligt for dine penge.

Udover de direkte priser til bedemanden, kan der potentielt tillæges yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannoncer med mere, hvorfor den totale pris enkelte tilfælde kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi kan derfor anbefale dig at ringe til en af vores rådgivere, for at få en gratis dialog om hvad netop dine behov er.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Langeskov og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Et begravelsesforløb kan virke svært og uoverskuligt, for selv den pårørende med mest overskud i forbindelse med et dødsfald. Det er sjældent at man som pårørende har et stort kendskab til begravelsesforløb, hvorfor det er naturligt hurtigt at blive rundforvirret, når alle ting skal kordieres og planlægges. Derfor har valget af den rigtige bedemand stor betydning, for det videre forløb, da et begravelsesforløb indeholder mange aspekter.

Som følge af ingen begravelser er ens og at den økonomiske situation, samt specifikke ønsker kan variere, er det vigtig at tilpasse sit valg af bedemænd efter de kriterier man målsøger.
 Det frarådes kun at sammenligne priser på hjemmesiderne hos bedemændene, da det kan være svært at tyde, da nogle bedemænd har 'standardpakker', mens andre mere målrettet tilrettelægger priser alt efter hvad man søger. En god idé ville være at sprede sin søgning ud, og lede efter en bedemand et slidt længere væk, da det kan føre til, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige præcis dine krav.

Når vi anbefaler at søgningen bredes ud er vi godt klar over, at det kan gøre det endnu sværere at beslutte sig, ud fra de mange valgmuligheder, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Langeskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat