Undgå at betale for meget hos bedemanden i Lillerød og omegn

Selv i Lillerød og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal også være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk er i forbindelse med en begravelse, såsom udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor kan en begravelse koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Tag derfor en uforpligtende snak med en af Begravelsesguiden.dk rådgivere før du ringer til bedemændene i Lillerød.  

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Lillerød og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand er bedst i Lillerød og omegn?

Som pårørende kan det være svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst i Lillerød. Valget af bedemand afhænger blandt andet af den enkeltes situation og ønsker, og ofte er en begravelse en utrolig kompleks størrelse.

Pårørende mangler ofte erfaring med at vælge bedemand, og indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Derfor oplever nogle også at vælge den forkerte bedemand, men når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.
 
Hvad kun få ved er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere end de lokale. Dog sidder den pårørende altid tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet og her er det vores opgave at hjælpe dig.

Begravelsesguiden.dk rådgiver dig derfor gratis, når du skal vælge bedemand i Lillerød-området. Begravelsesguiden har vurderet landets bedste bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand nær Lillerød, som passer bedst til din families behov og situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Lillerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat