Undgå at betale for meget hos bedemanden i Liseleje og omegn

Selv i Liseleje og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de udgifter, der opstår udover selve bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse yderligere udgifter kan totalprisen snildt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Liseleje og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Liseleje og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Liseleje og omegn

Det kan være en vanskelig opgave at skulle vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation – især hvis du ikke har stået i situationen før. En begravelse er en kompleks størrelse og der er mange ting at tage højde for i denne forbindelse. Dit valg af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker for begravelsen og din økonomiske situation.

Selvom det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Liseleje og vælge den billigste, kan det dog ikke anbefales – du kan ganske uvidende risikere at vælge en bedemand der ikke er optimal for dig. Dette opdages oftest først, når det er for sent og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde.

Du skal derfor være opmærksom på at det er muligt at vælge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dog kan beslutningen virke endnu mere uoverskuelig, når man står overfor mange valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Liseleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat