Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løgstør og omegn

Prisen på en bedemand kan variere meget, hvilket du kan læse her på siden. Faktisk kan prisforskellen på to lokale bedemænd i Løgstør eller byerne omkring variere rigtig meget. Derfor er det vigtigt at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Derudover skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Alle disse udgifter kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor du naturligvis skal have den bedst mulige service og kvalitet. Vi anbefaler dig at ringe til en uforpligtende snak med en af vore rådgivere, inden du kontakter en bedemand – helt gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand til dine behov

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for din økonomiske situation og dine konkrete ønsker, men at vælge bedemand er ikke noget mange pårørende har stor erfaring med. Til tider indsamles og sammenlignes priser på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning.

Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenfor Løgstør kan være både bedre og billigere for dig.

Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemand i Løgstør og omegn, således at du får det mest tilfredsstillende samarbejde som muligt og en ordentlig afsked med afdøde.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Løgstør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot