Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løgumkloster og omegn

Selv i Løgumkloster og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse som fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelse kan derfor godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Ring derfor til en gratis rådgivning hos os, inden du væger en bedemand nær Løgumkloster.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Løgumkloster og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand er bedst for mig i Løgumkloster og omegn?

Når du skal vælge en bedemand afhænger dit valg af flere aspekter, så som din økonomiske situation og din families behov og ønsker.

På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig derfor i dit valg, så du får en bedemand i Løgumkloster og omegn, der lever op til dine forventninger, da det kan som pårørende være svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst i forhold til dine ønsker. 

Derfor råder vi dig til at kontakte os, da vi har vurderet danske bedemænd på aspekter såsom pris, kvalitet og venlighed. Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig med at finde din bedemand i Løgumkloster og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Løgumkloster - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat