Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løkken og omegn

Vores erfaringer viser os at der kan være stor forskel på hvad bedemændene kræver for deres ydelser. Én bedemand kan tage en pris, mens konkurrenten om hjørnet kan tilbyde dig en langt lavere – en stor prisforskel, gør det værd at undersøge sagen nærmere. Der er ingen grund til at betale mere for samme ydelser.

Til en komplet begravelse skal du også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Løkken og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Løkken og omegn

Mange mennesker har ikke megen erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Din økonomiske situation og eventuelle særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningsprocessen. Det kan ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Løkken og vælge den billigste, da det kan føre til utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være fordelagtigt for dig også at lede efter bedemænd udenfor Løkken, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Løkken - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot