Undgå at betale for meget hos bedemanden i Lunderskov og omegn

Når du skal planlægge en begravelse, er det vigtigt, at du er opmærksom på alle de omkostninger, der kan være i forbindelse med begravelsen. Da en komplet begravelse ofte kan koste mellem 30.000 kr. til  50.000 kr., kan det være fordelagtigt, at du får undersøgt flere af dine muligheder, inden du endeligt vælger en bedemand i Lundeskov og omegn.

I Lundeskov eller i byerne omkring, kan man opleve store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. Dertil skal du huske, at der er yderligere omkostninger til  blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Tag derfor en samtale med os, inden du vælger en bedemand i Lundekov og omegn så vi kan hjælpe dig med at vælge den bedst mulige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Lunderskov og omegn på 71 71 11 00.

Dine alternativer når du skal vælge en bedemand i Lundeskov og omegn

Det kan som pårørende være utrolig svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst kvalificeret og behandler begravelsen eller bisættelsen med størst respekt og værdighed i henhold til afdødes sidste og dine ønsker. På Begravelsesguiden.dk kan vi rådgive dig til at tage din beslutning, så du har mulighed for at vælge den bedemand, der bedst matcher dine behov, og din økonomiske situation.

Oftest vil mange pårørende kunne opleve, at de mangler erfaring med at udvælge den rigtige bedemand, og vil derfor ende med at vælge en bedemand, der ikke levede op til forventningerne og få en ærgelig oplevelse med planlægingen af begravelsen. 

Det kan derfor være fordelagtigt at søge bredere og vælge en udenbys-bedemand, da disse ofte kan være billigere og bedre end bedemændene i Lundeskov og omegn. Tag derfor en samtale med en af vores dytige konsulenter inden I vælger en bedemand nær Lundeskov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Lunderskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat