Undgå at betale for meget hos bedemanden i Lystrup og omegn

Vores erfaringer viser os, at selv på lokalt plan kan der være betydelige prisforskelle på bedemænd. For ikke at betale en unødig høj pris for samme ydelser, opfordrer vi dig til at undersøge sagen grundigt.

Du skal derudover huske på, at der kan opstår yderligere omkostninger i form af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce og du skal derfor ikke blive overrasket, hvis en fuldkommen begravelse kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vore kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du træffer en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Lystrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Lystrup og omegn er den rette for dig?

En begravelse kan være en kompliceret størrelse og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde og varetage dennes sidste vilje. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en umulig opgave at vurdere bedemændenes kvalitet.

Det kan være fristende blot at se på, hvilken bedemand i Lystrup, der er billigst, men det kan desværre føre til en dårlig oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Lystrup, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine særlige ønsker og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Lystrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat