Undgå at betale for meget hos bedemanden i Måløv og omegn

Der kan være stor prisforskel på bedemændene i Måløv og omegn og derfor er det væsentligt at holde sig opdateret på dette område.

Du skal desuden kalkulere med ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket hurtigt kan få totalbeløbet til at løbe op på et samlet beløb mellem 30.000 og 50.000. Vi anbefaler derfor at du ringer til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Måløv og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Måløv og omegn skal du vælge?

En begravelse og alt der hører med, kan for mange i situationen virke umulig at overskue, hvorfor de lokale bedemænd ofte blot sammenlignes på prisen. For mange er det første gang de skal kontakte en bedemand og det kan derfor være svært at vurdere kvaliteten og man kan derfor komme til at vælge en bedemand med et dårligt ry uden at være klar over det.

Valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen – hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne kan det vise sig allerede for sent at gøre noget ved det.

Ikke mange mennesker er klar over at det er muligt, og kan være fordelagtigt, at kontakte bedemænd udenfor Måløv – disse kan være både billigere og bedre i forhold til dine konkrete behov. Hvilken bedemand, der vælges er naturligvis op til dig og din mavefornemmelse, men opgaven kan være svær at overskue, så du er altid velkommen til at ringe til vores rådgivere og få hjælp.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Måløv - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat