Undgå at betale for meget hos bedemanden i Maribo og omegn

Der kan være stor forskel på priserne på bedemandsydelserne i Maribo og omegn. Med en stor prisforskel, er det naturligvis vigtigt at du er nøje orienteret inden du beslutter dig, så du får mest muligt ud af dine penge.

I forlængelse af denne pris kommer der til tider yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende på mellem 30.000 og 50.000. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Maribo og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret planlægningsproces og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverkommelig opgave at vurdere bedemændenes kompetencer.

Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Maribo, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Maribo, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke som en svær opgave at skulle vælge bedemand, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Maribo - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat