Undgå at betale for meget hos bedemanden i Marslev og omegn

Du vil hurtigt opdage, at der er stor forskel på bedemænds priser og vores erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv på lokalt plan, hvorfor du skal orientere dig godt inden du vælger en bedemand i Marslev.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medvirker, at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Marslev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Marslev og omegn

Der er mange ting at tage stilling til når man planlægger en begravelse, hvorfor det kan virke som en kompleks størrelse. Valget af bedemand påvirkes af dine særlige ønsker og det beløb du har til rådighed i denne forbindelse – derfor er den helt rigtige bedemand af stor betydning.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd. Dette kan dog være en dårlig idé, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og derfor ikke lever op til forventningerne.

Det må i denne forbindelse påpeges, at det nogengange kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Marslev, da det vigtigste naturligvis er, at få dine ønsker opfyldt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere og bedre for dig.

Vi forstår at det kan føles som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere og sammenligne diverse bedemænd, hvorfor vi altid er klar til at rådgive dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Marslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat