Undgå at betale for meget hos bedemanden i Millinge og omegn

Der kan være store forskelle i priserne hos landets bedemænd – selv i samme by. Det er derfor vigtigt, at du er orienteret ordenligt, så begravelsen ikke ender med at blive unødvendigt dyr.

Når du arrangerer en komplet begravelse bør du være særlig opmærksom på de ekstra udgifter, der ofte opstår udover selve bedemanden – eksempelvis skal der købes blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du kan derfor forvente, at prisen risikerer at ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til vores rådgivere inden du kontakter en bedemand i Bølling. De kan gratis og uforpligetende rådgive dig om dit valg af bedemand. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Millinge og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Der kan være store forskelle i priserne hos landets bedemænd – også i selv samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Når du arrangerer en komplet begravelse skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der ofte kan opstå udover selve bedemanden – eksempelvis skal der købes blomster, gravsted, gravsted, samt betale for en indrykning af dødsannonce med mere. Du kan derfor forvente, at prisen ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere inden du kontakter en bedemand i Bølling - ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Millinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat