Undgå at betale for meget hos bedemanden i Møgeltønder og omegn

Selv i Møgeltønder og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men ved en komplet begravelse opstår der oftest yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder, at den endelige pris ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig i denne forbindelse til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Møgeltønder og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Møgeltønder og omegn

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det kan virke som en kompleks opgave. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker og det beløb du har til rådighed – derfor er den helt rette bedemand ganske vigtig.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog være en dårlig idé, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Det må derfor anbefales at lede efter bedemænd udenfor Møgeltønder, da det vigtigste naturligvis er, at få dine ønsker for begravelsen opfyldt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere og bedre for dig.

Vi forstår udmærket at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vurdere og sammenligne adskillige bedemænd, så vi er altid klar til at rådgive dig. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige i din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Møgeltønder - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat