Undgå at betale for meget hos bedemanden i Munkebo og omegn

Du vil sandsynligvis hurtigt opdage, at der oftest er stor forskel på de forskellige bedemænds priser. Det vores erfaringer viser er, at sådanne prisforskelle kan forekomme i selv samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Munkebo omegn.

Hvis du ønsker en komplet begravelse kan der ofte opstå ekstra omkostninger udover selve bedemanden. Der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, samt indrykkes en dødsannonce, hvilket betyder, at det endelige beløb ofte kan ende ud i et prisleje på op mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så begravelsen ikke bliver unødvendigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Munkebo og omegn

Der er adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse. Det kan gøre, at det for mange pårørende kan virke som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, er naturligvis påvirket af dine særlige ønsker til en bedemand såvel som din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende oftest med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og kontakte den billigste. Dette frarådes dog, eftersom ikke alle bedemænd er lige kompetente. Derfor risikerer man desværre ofte at vælge sig ind på en bedemand, som har et blakket ry i branchen, som ikke kan leve op til forventningerne – dette opdages typisk først når skaden er sket og ikke kan gøre om.

Det kan imidlertid anbefales at lede efter bedemænd udenfor Munkbo, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at skulle vurdere og sammenligne mange bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig, når behovet opstår.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Munkebo - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat