Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nærum og omegn

Du skal være opmærksom på at priser og betingelser hos bedemænd i Nærum og omegnkan være meget forskellige. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

For at gøre begravelsen komplet, er der en række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder at en fuldkommen begravelse kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. En begravelse kan altså blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rigtige bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Nærum og omegn

At planlægge en begravelse kan være vanskeligt nok i selv, men mange pårørendes manglende erfaring på området, gør det ikke lettere. Hvad du vil betale og hvilke særlige ønsker du har for begravelsen, er naturligvis vigtige elementer at have med i planlægningsprocessen. Derfor er det ikke tilrådeligt blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Nærum og vælge den billigste, da du kan være uheldig at vælge en mindre kompetent bedemand.

Det kan derimod være en fordel også at tjekke bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre, billigere og opfylde netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke umuligt at beslutte sig, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nærum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat