Find en dygtig bedemand i Næstved

Bedemændene i Næstved og oplandet har vidt forskellige priser, hvilket kan gøre det utroligt svært at overskue markedet, når man skal beslutte hvilken bedemand, man vil benytte.

Vores pristests har vist, at udgifterne til en bedemand i Næstved og omegn kan svinge med flere tusinde kroner for præcis de samme ydelser. Vi på begravelsesguiden kan hjælpe pårørende med at finde en dygtig og troværdig bedemand, hvor du kan stole på, at du også får den bedst mulige pris.

Det er vigtigt, at du som pårørende er klar over alle de udgifter, der er forbundet med en begravelse eller en bisættelse. Ud over udgifterne til bedemanden, kan der nemlig også være andre udgifter, der umiddelbart ikke er indkluderet i bedemandens ‘pakkepriser’ såsom gravsted, blomster, krematorieudgifter m.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan finder man frem til den rette bedemand?

Hvis du forsøger at kontakte og indhente prisoverslag fra forskellige bedemænd, vil du hurtigt opdage, at det kan være rigtig svært at vurdere, hvilken bedemand, der yder den bedste service til den bedste pris. Mange bedemænd viser forskellige pakkepriser på deres hjemmeside, men disse indeholder ikke altid alle de ydelser, man har brug for - derfor er det helt essentielt at undersøge, hvilke ydelser, man har behov for, så man kan få en nøjagtig pris fra bedemanden fra starten.

Selvom prisen er et vigtigt parameter, bør man også have for øje, om den udvalgte bedemand har et højt service- og kvalitetsniveau samt, om de kan leve op til de ønsker og forventninger som den afdøde og de pårørende måtte have.

Vi på Begravelsesguiden tester løbende landets bedemænd på parametre som pris, kompetencer, empati og venlighed. Du kan altid ringe til os for at få anbefalet en godkendt bedemand, der lever op til de høje krav vi stiller. På denne måde undgår du at blive fanget i et forløb med en bedemand, der ikke kan imødekomme dine ønsker og forventninger.

Kan bedemanden ligge uden for Næstved?

Mange pårørende, der står midt i sorgen og måske skal planlægge en begravelse for første gang, ender med uden videre at vælge den bedemand, der ligger tættest på deres eller afdødes bopæl. Men hvis man kigger lidt nærmere på markedet, vil man faktisk se, at dette ikke altid er den bedste og billigste løsning. Vi anbefaler, at du søger lidt bredere end blot det nære lokalområde. Herved kan du være helt sikker på at få den bedemand, der passer bedst til din situation samt har forståelse for din og familiens økonomiske råderum.

Begravelse eller bisættelse i Næstved

En af de beslutninger, de pårørende oftest skal tage er, hvor i Næstved selve afskeden skal tages fra. Her skal du overveje følgende spørgsmål: Skal det være en begravelse (jordfæstelse af kisten) eller en bisættelse (kisten kremeres og en urne nedsættes eller asken spredes over havet)? Skal ceremonien foregå fra en kirke, et kapel eller noget helt tredje? Hvis man ønsker sig en klassisk og smuk, kirkelig ceremoni I Næstved kunne et oplagt sted være Sct. Mortens Kirke, der ligger i Næstved centrum. Som udgangspunkt skal afdøde bisættes eller begraves fra det sogn, de tilhører, men det er muligt at holde ceremonien uden for sognet, hvis den afdøde havde en relation til en særlig kirke eller lignende. Hvis man ønsker en mindre ceremoni eller en ceremoni uden indblanding fra den danske folkekirke, kan dette gøres fra et af Næstveds kapeller. Dette kunne for eksempel være kapellet på Østre Kirkegård, der blev indviet i 1952 og siden er blevet renoveret i 1989, hvor kapellet blandt andet fik et nyt orgel. Kapellet bruges til mange forskellige typer af ceremonier og kan oftest også benyttes af mange forskellige trosretninger.

Det kan være svært at tage stilling til alle disse ting tidligt i forløbet, men hvis du finder en kompetent og venlig bedemand, kan han eller hun altid hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning, så du bliver guidet igennem forløbet fra start til slut.

Ring til Begravelsesguiden

Begravelsesguiden vurderer dagligt de danske bedemænd på både deres priser og deres professionelle og menneskelige kompetencer. Vi tester bedemændene løbende - på denne måde prøver vi at skabe gennemsigtighed og troværdighed i en ellers broget branche. 

Vores rådgivere klar til at hjælpe dig alle ugens dage, når du skal vælge en bedemand i Næstved eller omegn.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Næstved - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner