Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nexø og omegn

Du vil formentlig hurtigt opdage, at der kan være rimelig stor forskel på diverse bedemænds priser. Vores erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv på lokalt plan, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Nexø.

Ved en komplet begravelse kan der opstå yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket almindeligvis betyder, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Nexø og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Nexø og omegn

Der er en hel del ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det for pårørende kan virke som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er bedst for dig påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker og det beløb du har til rådighed – derfor er den helt rigtige bedemand ganske vigtig.

Grundet manglende eller meget lille erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende oftest med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan derimod anbefales at undersøge bedemænd udenfor Nexø, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår udmærket, at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vurdere og sammenligne adskillige bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nexø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat