Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nibe og omegn

Hvad mange ikke er klar over, er at prisforskellen på to bedemænd kan være flere tuisnde kroner selvom de opererer i samme område. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer den endelige beslutning omkring hvilken bedemand du vil benytte dig af.

Når du planlægger en komplet begravelse, skal du også medregne de udgifter, der opstår udover honorar til selve bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra udgifter kan beløbet hurtig ende et i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand til dine behov i Nibe og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

En dygtig bedemand i Nibe og omegn

Det er de færreste mennesker, der har stor erfaring med at planlægge begravelser og det kan være en vanskelig opgave i sig selv – hertil kommer et vigtigt, men ofte svært valg af bedemand. Din økonomiske situation og unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – af denne grund kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Nibe og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god ide også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompetent bedemand

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nibe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot