Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nivå og omegn

Selv i Nivå og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Når du planlægger en komplet begravelse, skal du være bevidst om de ekstra udgifter, der opstår udover honorar til bedemanden – dette være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse udgifter til sammen medfører at den endelige pris sagtens kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, anbefales du at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Nivå og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Nivå og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Nivå og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, kan være svært at vurdere – dette bliver endnu vanskeligere, når man ikke har meget erfaring på området. En begravelse kan være en svær begivenhed at planlægge, da der er mange elementer i processen. Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker samt din økonomiske situation.

Til trods for, at det kan være fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Nivå og ringe til den billigste, kan det dog ikke anbefales. Du kan uden at vide det komme til at vælge en bedemand, der ikke er optimal i din situation.

Du skal derfor være opmærksom på, at det er muligt, og kan være forbundet med en række fordele, at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig til at finde den helt rette bedemand. Med mange valgmuligheder kan det virke som et uoverskueligt valg, men vi er her for at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nivå - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat