Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nørresundby og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Nørresundby og dennes omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om priser og forskellige elementer der indgår inden du går til bedemanden.

Udover selve prisen for bedemandens arbejde kommer der en række ander udgifter du skal være opmærksom på også – dette være til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce osv. Alt i alt t betyder det, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring med hvad et sådant forløb indeholder og de ender derfor med en kort googlesøgning, eller med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd – denne måde at gå til forløbet på kan dog desværre medføre, at valget falder på en bedemand, som ikke lever op til forventningerne. 

Det der er vigtigt for et godt forbløb handler både om dine særlige ønsker for begravelsen samt også om din økonomiske situation. Begge disse faktorer påvirker hvilken bedemand i Nørresundby, der er den bedste for dig. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd i områder lidt længere væk, da disse kan være både billigere og bedre i egent til at tackle din situation.

Valget af bedemand kan imidlertid blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at brede søgningen ud hvis dette er relevant og i med i sidtse ende, at finde den rette bedemand. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nørresundby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat