Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nykøbing Falster og omegn

Selv i Nykøbing Falster og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Derudover kommer der ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Derfor er det vigtigt du er klar over dine muligheder, da en komplet begravelse kan koste helt op til 50.000 kr. Derfor råder vi dig til at tage en snak med en af Begravelsesguiden.dk rådgivere før du ringer til din valgte bedemand nær Nykøbing Falster.  

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Nykøbing Falster og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Nykøbing Falster og omegn?

Et problem som brugere af Begravelsesguiden.dk ofte oplever er, at det kan være svært som pårørende at vurdere, hvilken bedemand de skal vælge i Nykøbing Falster.
Dette da en begravelse er en utrolig kompleks størrelse, som blandt andet afhænger af den enkeltes økonomiske situation, specifikke ønsker og den hvad der er bedst til prisen.

Vi har erfaret at det kan være en fordel at vælge en udenbys- bedemand, da disse kan være billigere og bedre end bedemændene i Nykøbing Falster, hvilket kun få ved. Derfor sidder man som pårørende med den store opgave at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Vi opfordrer dig derfor til gratis og uforpligtende at ringe til os, når du skal vælge en bedemand nær Nykøbing Falster. Vi har vurderet danske bedemænd på kompetencer og pris. Begravelsesguiden.dk rådgivere sidder derfor altid klar til at hjælpe dig i dit valg af bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nykøbing Falster - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat