Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nykøbing Sjælland og omegn

Prisen på en bedemand kan være meget varierende – så varierende at det ikke er usandsynligt at se store prisforskelle i samme by. Dette betyder altså at én bedemand i Nykøbing Sjælland og omegn kan tilbyde dig en pris, mens en anden vil gøre samme arbejde til en helt anden. Det er derfor vigtigt at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Såfremt du skal arrangere en komplet begravelse, må du ikke glemme de ekstra udgifter, der typisk opstår i denne forbindelse. Der skal købes blomster, gravsted, gravsten og indrykkes dødsannonce, hvorfor den endelige pris hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedste service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Nykøbing Sjælland og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Nykøbing Sjælland og omegn

Det er de færreste pårørende, der har den helt store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine særlige ønsker, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan derfor ikke altid anbefales blot at kontrollere priserne på de lokale bedemænd i Nykøbing Sjælland og ringe til den billigste, da dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Du skal derimod være opmærksom på at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nykøbing Sjælland - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat