Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nyrup og omegn

Bedemænd kan have ret forskellige priser - selv i Nyrup og omegnen omrking. Derfor er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du går igang, så begravelsen ikke bliver unødvendig dyr. 

Som pårørende skal man være opmærksom på, at en komplet begravelse ofte indeholder  udgifter som eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. Grundet de ekstra udgifter kan en begravelse godt ende op med at koste 30.000-50.000 kr. For at kunne navigere bedre i dette lidt komplicerede felt, så sidder vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig med en gratis og uforpligtende snak. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Nyrup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Nyrup og omegn?

Vi har fuld forståelse for, at planlægning af en begravelse kan virke uoverkommelig og svær. Ofte har pårøende ikke meget erfaring med processen, og når det kommer til valget af bedemand, ender de ofte med at vælge den lokale bedemænd eller sammenlinge priser for disse og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente, og man kan være uheldig at vælge en, der ikke lever op til forventningerne. Det kan dog være svært for pårørende at vurdere hvilken bedemand der er bedst i en allerede svær situation.

Dine unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller ind.

Det kan også nogengange være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Nyrup og omegn, da disse kan vise sig at være bedre til lige netop din situation, og oven i købet vise sig at være billigere end de lokale. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

 

 

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Nyrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat