Undgå at betale for meget hos bedemanden i Odder og omegn

I Odder og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ud over udgifterne til bedemanden er der også ekstra omkostninger til blomster, gravsten, kiste eller urne, gravplads og dødsannoncer. De samlede omkostninger for en begravelse kan derfor let blive mellem 30.000 til 50.000 kr. Derfor råder vi dig til at tage en snak med os, før du ringer til en bedemand i nærheden af Odder.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand er bedst for mig i Odder og omegn, og hvad bør jeg vælge?

Dit valg af bedemand afhænger af din personlige situation som fx din økonomi, dine unikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen. Derfor kan det som pårørende være utrolig svært at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, da en begravelse er utrolig kompleks.

Et andet stort problem hos de pårørende er titl et manglende kendskab til kvalitetsniveauet hos bedemændene, derfor bliver bedemanden nogen gange valgt ud fra en prisliste, uden at vide om bedemanden har et blakket ry. Dette betyder desværre for mange, at de for sent i forløbet oplever, at bedemanden ikke levede op til deres forventninger.

Derudover er kun få klar over fordelene ved at anvende en udenbys-bedemand, som ofte er billigere end den lokale bedemand. Det kan være svært som pårørende at overskue de forskellige tilbud, og hvilken der er bedst på pris og kvalitet. Vi tilbyder derfor at I kan ringe til en gratis rådgivning, så I vælger den rigtige bedemand for jer nær Odder.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Odder - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot