Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ølby og omegn

Når valget af bedemand skal besluttes vil vi her hos Begravelsesguiden.dk gøre dig opmærksom på priserne hos de forskellige bedemænd ofte kan variere meget - selv i Ølby og omegn. Derfor er det en fordel at være godt orienteret om bedemandens priser inden man træffer et valg. 

Ofte vil der være andre udgifter til den komplette begravelse end kun prisen på bedemandens arbejde. Indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers høre til en komplet begravelse kan medføre at den endelige pris sagtens kan ligge mellem 30.000-50.000 kr. Vi ved at det kan være svært at holde styr på alle disse parametre og derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ølby og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Ølby og omegn?

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan føles som en uoverskuelig opgave at skulle vælge en bedemand. Vi ved, at mange pårørende ikke har meget erfaring på dette området og derfor ender det ofte med, at man blot vælger at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og derved vælger den billigste. Dette ser vi dog kan medføre, at valget falder på en bedemand, der måske ikke lever op til forventningerne. 

Ens særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis også hvilken bedemand i Ølby og omegn, der er den bedste for en selv. Netop af den grund skal man være opmærksom på, at det også kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Ølby, da disse både kan være billigere og bedre til at imødekomme dine ønsker og måske endda til en tilfredstillende pris.

Med mange valgmuligheder ved valget af bedemand, er vi godt klar over det hele kan virke mere uoverskueligt. Vi sidder derfor klar til at hjælpe med at finde den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ølby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat