Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ølstykke og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Ølstykke og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning.

I forlængelse af pris kommer der ofte yderligere omkostninger til blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris kan ende på mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ølstykke og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret planlægningsproces og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere bedemændene.

Det kan være fristende blot at se på hvilken bedemand i Ølstykke, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel også lede efter bedemænd udenfor Ølstykke, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – af denne grund har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ølstykke - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat