Undgå at betale for meget hos bedemanden i Østbirk og omegn

Selv i Østbirk og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Derudover skal du huske at der er ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelse kan derfor let koste mellem 30.000-50.000 kr.. Derfor råder vi dig til at tage en snak med en af vores rådgivere, inden du ringer til en bedemand i nærheden af Østbirk.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken af Østbirks eller omegnens bedemand bør jeg vælge?

På Begravelsesguiden.dk giver vi dig et overblik over dine muligheder, når du skal vælge en bedemand i nærheden af Østbirk. For mange kan dette være utroligt svært at vurdere hvilken bedemand er bedst, da dit valg blandt andet afhænger din økonomi, dine unikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen.

Derudover føler mange pårørende at de mangler kendskab til kvalitetsniveauet, og om bedemændene har et godt eller dårligt ry. Her kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig, så du får en bedemand der lever op til dine forventninger, da vi har vurderet og sammenlignet landets bedemænd, som lever op til de krav vi stiller og vi har indgået et trygt samarbejde med.

Derudover kommer vi også med gode råd til din planlægning af begravelsen. Fx kan det være fordelagtigt at anvende en udenbys-bedemand, da disse kan være både billigere og bedre end de lokale bedemænd i Østbirk. Ring derfor til os, så kan hjælpe jer med at identificere den bedemand nær Østbirk, som passer bedst til jeres behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Østbirk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot