Undgå at betale for meget hos bedemanden i Oksbøl og omegn

En vigtig ting at være klar over er, at priserne hos forksellige bedemænd kan svinge meget. Eksempelvis, kan du få en pris hos én bedemand i Oksbøl og omegn og risikerere at få en helt anden pris hos en af konkurrenterne ved siden af. Med store prisforskelle på bedmænd anbefalet vi derfor, at du orienterer dig grundigt inden du beslutter dig, så du får mest ud af dine penge. 

Man skal som pårørende være opmærksom på, at yderligere udgifter så som gravsted, dødsannoncer og andet som regel påvirker prisen. Det betyder, at den totale pris kan lande på mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi vil derfor anbefale dig at ringe til en af vores rådgivere og få en snak om netop dine behov - helt gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det kan være uoverskueligt, hårdt og tung at planlægge en begravelse. Oftes har man ikke meget tid og der er mange ting at tage stilling til og højde for når man vil sikre sig den bedst mulige afksed med afdøde. Det kan derfor som pårørende, uden stor erfaring på området, virke uoverkommeligt at vurdere en bedemands kompetencer. 

Det er nemt og kan virke fristende bare at finde den billigste bedemand i Oksbøl og omegn, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis eksempelvis, at bedemanden ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler, at du kan med fordel også kan lede efter bedemænd omkring og uden for Oksbøl, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker inden for den ramme du vil betale for begravelsen.

Det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand, men dette er der heldigvis råd for. Begravelsesguiden har et stort kendskab til branchen og erfaring med mange forskellige situationer. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der passer til netop din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Oksbøl - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat